Events
Het team van Hildenberg Catering put uit jarenlange ervaring en passie voor eventcatering. Wij bieden u een op maat gesneden culinaire beleving en met zorg bereide gerechten. Ambachtelijkheid en verse, veelal lokale ingrediënten staan hierbij centraal.

We werken samen met professionals, zoals bloemistes, fotografen, stylisten en andere partners. Zo maken we van uw evenement een topbeleving! Dat geldt niet alleen voor grote bedrijfsfeesten met bekende artiesten, maar ook voor bijvoorbeeld een directievergadering. We gebruiken als basis: dagverse ingrediënten en professionele medewerkers. We vertalen uw wensen graag tot een totaalconcept.

Crewcatering
Organiseert u een groot evenement? Werken er voor u veel crewleden? Ook achter de schermen staat kwaliteit voor ons voorop. Of het nu gaat om een broodjesbuffet, een gezonde maaltijd of een late-night-snack: wij verzorgen het!

Special events
Organiseert u een speciaal evenement op een unieke locatie? Ontvangt u speciale gasten of is er een andere reden? Wij hebben ervaring op zeer divers gebied.

Personeelsfeest
Uw medewerkers beleven tijdens uw personeelsfeest onvergetelijke uren, daar zorgt ons team voor. En dat doen we niet alleen met de gerechten die we serveren. We zorgen voor een totaal belevenis!
Passend binnen het door u opgestelde budget laten we een onuitwisbare indruk bij uw gasten. Immers, u kiest voor een passende manier om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Hiermee beoogt u een nog beter teamgevoel. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een intieme borrel of een uitbundig feest, wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Sportevenement
Hildenberg Catering verzorgt op sportevenementen al meerdere jaren de catering, zoals bijvoorbeeld De 8 van Appelscha. Dit evenement, waar zo'n 1000 bezoekers op af komen, is het culturele sportevenement van Appelscha. Wij verzorgen volledig de culinaire invulling hiervoor. De bezoekers, de teams en de organisatie bedienen we perfect met eten en drinken.

Productpresentatie
Bij de lancering of presentatie van een nieuwe product bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stemmen onze gerechten, aankleding en presentatie af op uw merk. Zo brengen we een optimale merkbeleving over op uw klanten. Of het nu om een open dag op uw bedrijfslocatie of om de opening van uw nieuwe bedrijf gaat, wij zorgen graag voor een compleet plaatje!