Tijdens uw evenement of feest mogen dranken niet ontbreken. Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de bijpassende dranken.

Wijnen en bubbels
Wilt u klinken op uw huwelijk, met een keuze uit ons brede assortiment champagne, cava of prosecco? Voor iedere gelegenheid stellen wij een passend drankenassortiment samen. Of zoekt u een heerlijk wijnarrangement voor bij uw diner? Wij stellen voor: een fruitige Chardonnay, een Sauvignon Blanc of misschien kiest u toch voor een mooie rode wijn. Met onze vakkennis adviseren wij u voortreffelijk.

Binnen en buitenlands gedistilleerd
We hebben voor elk feest wat wils. Tijdens uw personeelsfeest of themafeest schenken we de reguliere dranken. Maar ook dat ene biertje, daar zorgen wij voor. En wilt u niet het hele assortiment aanbieden? Een bar met beperkt buitenlands gedistilleerd wordt regelmatig toegepast. Dat is geen probleem voor ons.

Wijn- of whiskyproeverij
Wilt u voor een gezelschap een leuke en inspirerende wijn- of whiskyproeverij organiseren? Dan organiseren we dit, in samenwerking met onze leverancier, graag voor u. En dat verzorgen we natuurlijk graag met heerlijke bijpassende hapjes. 

De Hildenberg
Gruun 5 8426 NA Appelscha
T 0516-427682 | M 06-45310297

Email: info@hildenbergcatering.nl
Website: www.hildenbergcatering.nl

Ook bent u van harte welkom bij Restaurant Leafs Boerestreek 1 Appelscha.  0516-431588