Aankleding maakt het smaakvoller…
Decoratie en aankleding verzorgen wij in allerlei vormen. Natuurlijk altijd aangepast aan uw evenement, ongeachte of dat een gezellige verjaardag of een high profile bedrijfsfeest is. U wilt uw gasten laten beleven, genieten en hen verbazen. We weten dat het goed verzorgen van uw evenement verder gaat dan de culinaire invulling. Wij creëren dan ook graag de perfecte belevingswereld, waarin uw evenement helemaal tot zijn recht komt. Wij brengen de juiste mix tussen eten en drinken, ambiance, decoratie en de aankleding. En dit alles tot in de details verzorgd.

We kleden de locatie naar uw wens aan, geheel in uw thema. We leveren ook alles: serviesgoed, bestek, tafels en stoelen, verlichting, tenten, toiletvoorziening, garderobe, podia, bloemdecoraties, katheder, bar met barkrukken, verwarming, beamer en scherm, computers, presentatiemiddelen... U noemt het maar, wij regelen het.

Wij werken samen met partners die materialen verhuren die voldoen aan onze hoge eisen. Zo bent u er van verzekerd dat de aankleding volledig bijdraagt aan uw bijeenkomst.