Tot in de puntjes verzorgd

Hildenberg Catering verzorgt de culinaire aankleding van onder andere recepties, huwelijksfeesten, evenementen, high teas, diners, walking dinners, koude en warme buffetten, seminars, vergaderingen, trainingen, openingen, open huizen en tal van andere bijeenkomsten. Daarbij hechten we er enorm veel waarde aan dat alles tot in de puntjes is verzorgd én er steeds prachtig uit ziet...

Bij het organiseren van een evenement komt veel werk kijken bij het realiseren van de catering. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Of dat nu is in het verzorgen van buffetten of de hele aankleding van uw feest, wij regelen uw catering van A tot Z.

Hildenberg Catering verzorgt voor iedere gelegenheid catering en buffetten. Particulier of zakelijk, kleine en grote gezelschappen: wij helpen u graag! Indien gewenst bouwen wij uw buffet helemaal op en kleden deze aan met rokken en andere decoraties, zodat het een mooi geheel wordt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Wij zijn uw ideale partner bij het organiseren van bijeenkomsten of evenementen op locatie. Daarbij toveren we ook een feesttent of bedrijfsruimte graag wij om tot een feestelijke locatie! Onze ingrediënten zijn een grote dosis inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, goed vakmanschap, veel ervaring en natuurlijk een dienstbare instelling. 

 

De Hildenberg
Gruun 5 8426 NA Appelscha
T 0516-427682 | M 06-45310297

Email: info@hildenbergcatering.nl
Website: www.hildenbergcatering.nl

Ook bent u van harte welkom bij Restaurant Leafs Boerestreek 1 Appelscha.  0516-431588